Dobrodošli na službene stranice Grada Slunja

Sukladno odredbama članka 10. Zakona o pravu na pristup informacijama („Narodne novine“ 25/13 i 85/15) Grad Slunj provodi savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o nacrtu prijedloga Programa potpora poljoprivredi na području Grada Slunja za 2022. – 2024. godinu.

Pozivamo zainteresiranu i stručnu javnost da se uključi u izradu prijedloga Programa davanjem svojih mišljenja, primjedbi i prijedloga od 07. 03. do 15. 03. 2022. godine.

Molimo sve zainteresirane da za dostavu mišljenja, primjedbi i prijedloga na objavljeni nacrt prijedloga Programa koriste isključivo OBRAZAC i dostave ga na mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., kako bi se omogućila što kvalitetnija obrada pristiglih mišljenja, primjedbi, prijedloga i komentara.

Nakon obnove mosta sv. Ivana, završena je i restauracija kipa sv. Ivana. U petak, 11. 03. 2022. restauratori će ga postaviti na svoje mjesto. U 12h blagoslovit će ga vlč. Pecić.

Pozivamo sve na blagoslov i zajedničku molitvu!

Donosimo kratki pregled javnih savjetovanja Karlovačke županije s ciljem pripreme programa ravnomjernog razvoja, provedbe demografskih mjera, programa unapređenja turizma i gospodarstva na području Karlovačke županije:

Sukladno odredbama članka 10.  Zakona o pravu na pristup informacijama („Narodne novine“ 25/13 i 85/15) Grad Slunj provodi savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o nacrtu prijedloga Odluke o izmjenii Odluke o komunalnim djelatnostima na području Grada Slunja. Pozivamo zainteresiranu i stručnu javnost da se uključi u izradu prijedloga Odluke davanjem svojih mišljenja, primjedbi i prijedloga najkasnije do 11.03.2022.godine.

Molimo sve zainteresirane da za dostavu mišljenja, primjedbi i prijedloga na objavljeni Nacrt prijedloga koriste isključivo priloženi OBRAZAC i dostave ga na mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., kako bi se omogućila što kvalitetnija obrada pristiglih mišljenja, primjedbi, prijedloga i komentara.

Nacrt prijedloga Odluke o izmjeni Odluke o komunalnim djelatnostima na području Grada Slunja

Obrazac

Grad Slunj objavljuje Izvješće o o provedenom savjetovanju sa zainteresiranom javnošću o nacrtu prijedloga Odluke o izmjeni Odluke o komunalnim djelatnostima na području Grada Slunja. 

Izvješće 

 

Komunalno društvo Lipa d.o.o. Vas poziva na obrazovnu radionicu na temu održivog gospodarenja otpadom, pravilnog odvajanja otpada u kućanstvima i ponovne uporabe predmeta.

Ista će se održati u kinodvorani Pučkog otvorenog učilišta Slunj u četvrtak, 3. 3. 2022. godine, s početkom u 10,00 sati i 11,00 sati. 

U okviru obilježavanja "Neralićevih dana", u spomen na Milana Neralića, prvog Hrvata koji je sudjelovao na Olimpijskim igrama, u Parizu 1900. godine te ondje osvojio brončano odličje u mačevanju, u Slunju je otkriven spomenik ovom rođenom Slunjanu. Spomenik je ciljano otkriven 26. veljače, upravo na rođendan Milana Neralića (26.2.1875.). Otkrila ga je njegova prapranećakinja Zrinka Vukelić, slunjski sportaši Nina Pavlešić i Gabriel Močilac (u mačevalačkim odjelima), predsjednik Zajednice športskih udruga Grada Slunja Antonijo Puškarić, glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora Siniša Krajač i gradonačelnica Grada Slunja Mirjana Puškarić.
 

Prenosimo obavijest Ministarstva poljoprivrede, Uprave za stručnu podršku razvoju poljoprivrede o rasporedu edukacija (tečajeva) za obveznike Mjere 10 – Poljoprivreda, okoliš i klimatske promjene u  proljetnom periodu 2022. godine:

Operacija 1.1.1. Poljoprivreda, okoliš i klimatske promjene 2022.

Raspored edukacija (tečajeva) za obveznike Mjere 10 – Poljoprivreda, okoliš i klimatske promjene u  proljetnom periodu 2022. godine, u Slunju (učionica Pučkog otvorenog učilišta Slunj), održavati će se u vremenu od 9,00 do 14,30 sati (trajanje edukacije je obvezujućih 6 školskih sati), prema slijedećem rasporedu:

OŽUJAK

TRAVANJ

SVIBANJ

LIPANJ

  8.ožujak

10.ožujak

15.ožujak

17.ožujak

22.ožujak

24.ožujak

29.ožujak

31.ožujak

 

  5.travanj

  7.travanj

12.travanj

14.travanj

19.travanj

21.travanj

26.travanj

28.travanj

 

  3.svibanj

  5.svibanj

10.svibanj

12.svibanj

17.svibanj

24.svibanj

31.svibanj

 

  7.lipanj

14.lipanj

28.lipanj